REOS PRODUCTION
Şos.Bucuresti, Nr.219, Giurgiu, Romania

Despre noi

REOS Production

REOS Production este o companie care opereaza in sectorul electronic si electrotehnic si se ofera pe piata ca partener valid si de incredere. Suntem o companie tanara cu o echipa de colaboratori activi in acest sector de peste doua zeci de ani. Contributia tanara si dinamica a angajatilor sai este combinata cu marele profesionalism al fondatorilor sai.


Structura:

Pentru a face fata cifrei de afaceri in continua crestere si pentru o structura bine organizata, de la bun inceput REOS a pus bazele solide pentru a garanta si sustine o crestere durabila si constanta in timp. O capacitate de productie de aproximativ 200 de angajati, in continua crestere, ne permite sa oferim un serviciu complet de externalizare, adaptat nevoilor dvs.

Acum, REOS este prezent in trei structuri diferite in aceeasi locatie:

Electronica

- suduri pe unda pentru productia de produse cu plumb si fara plumb;

- Pick and Place 5 linii de asamblare SMT - Serigrafie semiautomatica;

- cuptoare de refulare;

- inspectie optica;

- masini preformabile;

- statie de inspectie si testare electrica.

Infasurarile

- Masini cu un singur ax.

Cablarea

- Masini de taiat cabluri;

- Masini pentru prinderea conectorilor pe cablu;

- Masini pentru testarea cablurilor electrice;


Rasina:

- Masina automata cu doua componente.


Flexibilitatea ridicata, tehnologia avansata si raportul pret/performanta sunt reperele companiei noastre. Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri un serviciu de 360 ° la preturi competitive, datorita unei productii solide si mature in Europa de Est, prin incorporarea intr-un singur partener a mai multor functii gestionate in mod normal de mai multi furnizori, oferind clientului o reala optimizare si rationalizare a costurilor.