Panoul cu LED este ultra subțire, de înaltă performanță, cu LED-uri superioare, profil scăzut, încastrabil, oferind cea mai avansată margine iluminată prin tehnologia LED cu un sistem de 3 starturi de refracție in vederea protectiei efectului de orbire, o uniformitate impresionantă de distribuție a luminii, cu 90%, factorul de transmisie cu IR și UV emisii, pentru o eficiență energetică optimă. O alternativă de economisire a energiei, rentabil fata de lămpile fluorescente cu peste 40%.

Fabricate din aluminiu extrudat, care încorporează managementul termic de lumina cu răcirea pasivă, de difuzie in inghet.

Pachetul sursă de LED-uri este disponibil la temperaturi de culoare 3000K sau 4000K sau cu rama/dispozitiv de prindere ce poate fi utilizat cu o opțiune de LED preferată. Corpurile de iluminat încastrate in panou sunt livrate în unități complet construite cu LED-uri instalate, uneltele de control de la distanță fiind incluse. Variatorul este opțional.

Panoul cu LED-uri este disponibil în 2 forme, patrate sau dreptunghiulare, în 5 dimensiuni diferite, fie IP20 sau IP54 și în diverse instalații de montaj: pentru tavan tencuială, în Trim sau Trimless, sau pentru Lay-in pe grila expuse de tavan T-bar.

Alte / opțiuni de montare, de instalare, pentru colectia de panouri cu LED-uri includ: suspendat pe corpuri de suprafete, pentru a oferi o estetică uniformă integrată atunci când se utilizează o combinație de corpuri de iluminat încastrate și de suprafață pe parcursul unui proiect.

 

Domenii de aplicare: școli, birouri, spitale, retail, galerii, hoteluri, zona de sănătate și frumusețe, Sali de sedinte, baie, o alegere excelentă pentru aplicații noi de construcție sau de reabilitari.

PaneLED is an ultra slim, superior LED high performance, low profile, recessed downlight panel, featuring the most advanced edge lit LED technology with a 3 layer refractive system to provide glare free, impressive uniformity of light distribution with 90% transmittance factor and IR and UV free emission, for optimum energy efficiency. A cost-effective, energy saving alternative to fluorescent lamps by over 40%.

Made of aluminum extrusion, incorporating light thermal management with passive cooling, diffuser in frosted, opal PMMA.

LED source package is available in 3000K or 4000K colour temperatures, or the fixture can be used with a preferred LED option. PaneLED recessed luminaires are supplied in fully constructed units with LEDs installed, remote control gear is inclusive. Dimming is optional.

PaneLED is available in 2 shapes, square or rectangular, in 5 different sizes, in either IP20 or IP54 and in various mounting installation: for plaster ceiling, in Trim or Trimless, or for Lay-in on exposed T-bar ceiling grid.

Other installation/mounting options for the PANELED collection include: pendant and surface fixtures, to deliver an integrated uniform aesthetic when using a combination of recessed and surface luminaires throughout a project.

 

Application areas: offices schools, hospitals, retail, galleries, hotel, health and beauty areas, meeting rooms, bathroom, canopy, an excellent choice for new construction or retrofit applications.